anti highlight

Monday, March 28, 2011

Final Akademi Al-Quran

Salam..
Hah..hari ni nak cerita pasal event sabtu lepas..
Tapi kalau korang pon memang xpergi kot event cam nie..melainkan kalau dapat tiket free..hehe
Dah la tiket free..sit belakang V.I.P lak tu..depan jugak la sit kitaorang kat dalam dewan tu..huhu..
masuk telebisyen beb..haha
Nak tau kita orang pergi mane..
Nie hah..

Akademi Al-Quran Akhir musim 5..

PICC Putrajaya..

Hehe..tempat kat PICC  putrajaya..


Mase tu kita pergi pakai kemeja ngan jeans..haha
Bajet ok la..sampai-sampai je tempat tu..
Toh dia Pak Tam…….
Suma dok pakai baju melayu siap kopiah lagi..lebai-lebai suma yang mai..
Aku ngan membe dah jem…dalam hati masing-masing..’kite cam salah majlis je nie..’haha
Tapi pape pon..memang best la..
Tengok muke peserta bertaranum..huh..feeling giler..tarik habis tu..final lak..memang terbaik dari lading la diorang bagi..


ihsan & me

me & Azlan Shah..peserta yang yg ke-2 last terkeluar..
tak dapat masuk Akademi..pegang sijil pon jadi lah..huhu

me,azlan shah & ihsan..
wey..bergambar ngan master taranum beb..
 hem..
yang terbaik dari ladang taranum sudah..
ade lak persembahan nasyid dari kumpulan yang terkenal D' Malaysia
 dengan lagu "UMMI"..
maybe nie lagu baru mereka..
Tajuknya "Rindu Muhammad ku"
sampai die junjung2 budak kecik nyanyi..hehe
tapi dapat rakam sikit jew..

video

terbaik beb..
hem tu je lah bingkisan tuk hari ini..
next time tunggu event ape lak..


 .:arious:salam:.

No comments: